Saaristonkodit - vuokraus - Taalintehdas - vuokrattavat asunnot

Vuokrattavat asunnot

Saaristonkodit tarjoaa hyviä ja erikokoisia vuokrakoteja niin yksityisille kuin yritystenkin tarpeisiin. Monipuoliseen käyttöön taipuvat 32,5 - 76,5 m2 vuokra-asunnot sijaitsevat Tordalenin alueella vain noin kilometrin etäisyydellä Taalintehtaan rannasta.

Saaristomeren luonto, rauhallinen elämänrytmi sekä runsaat ja tasokkaat paikallispalvelut tekevät asumisesta ja lomailusta Kemiönsaaressa mukavampaa. Etsit sitten remontoitua vuokrakotia, näppärää asuntoa etätyöskentelyyn tai vaikka päämajaa kesälomasi viettoon, tarjoaa Saaristonkodit sinulle loistavan vaihtoehdon.

Lomailijan unelma

Unelmoitko kesäpaikasta, jonne lähteminen on helppoa ja nopeaa? Helsinki ja Turku ovat lähellä, joten autolla hurautat perille helposti ja kun Taalintehtaan rannassa löytyy vielä runsaasti venepaikkoja, voit liikkua vaikkapa lähialueiden lukuisiin saariin.

Kun kaipaat rauhaa ja rentoutumista omissa oloissa ilman mökiltä tuttua ikuista työmaata nurmikonleikkuineen ja rakennusten korjaamisineen, on aika antaa Saaristonkotien hurmata sinut!

Saaristonkodit - vuokraus - Taalintehdas - lomailijan unelma