Saaristonkodit - eläminen - Taalintehdas - kaupunkilaisena saaristossa

Kaupunkilaisena saaristossa

Joustava eläminen ja työskentely ovat yhä useimmalle nykyaikana tärkeää. Digitaalisuus ja etätyö muuttavat vanhoja normeja, joille työskentely ja asuminen kaupunkien ulkopuolella tarjoaa laadukkaan ja edullisen vaihtoehdon.

Vanhan ruukkimiljöön estetiikka, lähellä tuotettavat palvelut sekä puhdas luonto ja kylämäisyys ovat vain muutama esimerkki trendikkäästä elämäntyylistä, jota asuminen Taalintehtaalla edustaa.

Saaristonkodit edustaa modernia asumista, jossa etäisyydet kodista isoihin asutuskeskuksiin ovat aina kätevästi käden ulottuvilla. Samalla työskentely tarpeen vaatiessa etänä sekä eläminen tässä ja nyt lyövät sopuisasti kättä.

Poimi parhaat päältä

Taalintehdas tarjoaa lukuisia palveluja ja stressittömän ilmapiirin, jossa voit hengittää. Helsinki ja Turku ovat lähellä, joten kaupunkien tarjoamat mahdollisuudet ovat näppärien yhteyksien päässä. 

Historiallisessa ruukkikylässä elät maalla luonnon keskellä, mutta voit pitää edelleen kiinni kaupunkielämästä. Täysin uudistettu ja tyylikkäästi persoonallinen Saaristonkodit antaa avaimet maaseudun ja kaupungin parhaisiin paloihin.

Saaristonkodit - eläminen - Taalintehdas - poimi parhaat päältä